17 Ocak 2015 Cumartesi

Age of Mythology Kurulumu(Resimli Anlatım)

Age of Mythology Kurulumu(Resimli Anlatım)

  1. Önce indirdiğimiz dosyaları rar dan çıkaralım.

  2. Daha sonra Daemon Tools u açın ve en baştaki yani kırmızı daire içerisindeki seçeneğe tıklatın.(Eğer Daemon Tools'unuz yoksa Resimli kurulum için buraya tıklatın.)
  3. Ardından karşımıza çıkan ekranda rar dan çıkardığımız klasörü bulalım ve CD1 ve CD2  yi seçip aç tuşuna basın.(Eğer dosya gözükmüyosa mavi daire içerisindeki yerden Tüm Kalıp Dosyaları nı işaretleyin.)
  4. Sonra CD1 i seçip kırmızı daire içindeki oynatma kutucuğuna basın.
     
  5. Ardından karşımıza çıkan ekrandan Seup.exe çalıştır seçeneğini seçin.
  6. Daha sonra Setup penceresinden Express Install seçeneğini seçin.
  7. Ürün anahtarı isteyecek.İndirdiğimiz klasörde Serial dosyası var orda da yazıyor ben de burdan yazıyım ürün anahtarına "11111-11111-11111-11111-11111" yazın ve next diyin.
  8. Kurulum başladı.Ardından karşınıza Disk 2 yi isteyen bir ekran gelir. Burda hemen ok tuşuna basmıyoruz.Alttan Daemon Toolsu açıyoruz ve CD2 yi işaretleyip oynatma işaretine basıyoruz.
  9. Kurulum arkada başlar bu pencereyi kapatıyoruz.
  10. Kurulum tamamlanınca bu ekranı da kapatıyoruz.(Bilgisayarımızı yeniden başlatmamızı isteyebilir o kutucuğa yes deyip yeniden başlatın.)
  11. Ardından masaüstünde oluşan Age of Mythology kısayolunda sağ tıklayıp özellikler sonra da dosya konumunu açı tıklatın.

  12. Daha sonra indirdiğimiz dosyadan crack klasörünün içindeki "AoM" dosyasını yukarıda açtığımız klasörün içine sürüklüyoruz ve taşı ve değiştir seçeneğini işaretliyoruz.
  13. İsterseniz indirdiğiniz klasörden "30_aomtr" yi kurarak oyuna Türkçe yamasını yapabilirsiniz.Artık masaüstünüzdeki kısayoldan oyuna girebilirsiniz.İyi Oyunlar:)

1 yorum:

  1. resimleri göremiyorum aom dosyası ile ne yapacağımı anlamadım. acaba resimleri günceller misiniz?

    YanıtlaSil